„Handgemaakte, duurzame en unieke droogbloemkunst uit mijn natuurtuin”

De droogbloemen komen voor een groot deel uit mijn tuin aan de rand van Leiden en zijn gekweekt met liefde en respect voor alles wat leeft in de tuin 💚

Bits of Nature

Droogbloemen zijn super trendy en zijn een populair item in het interieur. Er zijn droogbloemenlijsten en -kransen in verschillende stijlen: romantisch, boho, retro, landelijk, modern of juist speels. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe kleuren.

Droogbloemvensters en -kransen zijn duurzaam want ze gaan veel langer mee dan bloemen op vaas. Een ideaal cadeau voor jezelf of voor een geliefde. Denk ook aan de mogelijkheid van een droogbloemlijst als kraamcadeau of als geschenk voor de kinderkamer. Deze decoratie valt altijd in de smaak. 

De bloemkunst is met veel liefde gemaakt. Van het zaaien, plukken, drogen tot en met het schikken en/of inlijsten. Mijn werkt staat bol van de bloemen. Ieder exemplaar is handgemaakt en uniek. 

In mijn blogs neem ik je mee in de wereld van pluktuinen, natuurlijsten, biodiversiteit en de ecologische natuurtuin, tuinevenementen en andere inspiratie voor de groen- en bloemenliefhebber. 

Want: geluk is een bloem!