Expositie in BplusC Merenwijk, Leiden

Afbeelding
Kievitbloem

We zijn supertrots dat we onze eerste tentoonstelling mogen houden bij het cultureel centrum BplusC in de Merenwijk in Leiden. Het is een overzicht van verschillende droogbloemlijsten die ik het afgelopen jaar gemaakt heb. U ziet dus bloemen uit alle seizoenen. De expositie bestaat uit een viertal vitrines en zal te zien zijn van donderdag 25 april tot en met dinsdag 25 juni 2024. 

Er liggen flyers en visitekaartjes bij de vitrines. Indien u besluit iets te bestellen (via de bijgeplaatste QR-code of rechtstreeks in de webshop) dan hoeft u voor ontvangst niet te wachten tot het einde van de expositie. U kunt het binnen drie dagen ophalen of het wordt binnen drie werkdagen verzonden.* Woont u in de Merenwijk? Dan komen we het gratis brengen! 

Komt u ook een kijkje nemen? Het adres van de bibliotheek is Rosmolen 4 in Leiden (achter winkelcentrum Kopermolen) en toegang is gratis. Check voor de openingstijden de website van BplusC Merenwijk

*Als u iets besteld in de periode van 2 tot en met 19 mei dan wordt uw bestelling zo snel mogelijk behandeld ná 19 mei; dit i.v.m. vakantie.